MÉS Preguntes freqüents Coop de Sol- Al inscriure’m estic pagant 200 euros per obtenir un pressupost? I altres

 


1. Al inscriure’m estic pagant 200 euros per obtenir un pressupost?

La resposta és NO .
El pressupost és la oferta de kits.

Amb la inscripció el què s’inicia és un ESTUDI PERSONALITZAT dels impactes econòmics i ecològics de la instal·lació fotovoltaica:

 1. Analitza la situació i consum de cada cas i calcula l’òptim econòmic i l’òptim ecològic.
 2. Es fa una proposta de disseny d’instal·lació adaptada a cada cas, en funció del kit seleccionat o de la proposta de kit que es faci amb l’acompanyament de l’enginyeria., sempre adaptat a la disponibilitat pressupostària i a la producció fotovoltaica a què vol aspirar cada cas concret. 
 3. El resultat és un document que anomenem PRE -INFORME DE LA INSTAL·LACIÓ.

El pre-informe hi trobareu:

 1. Escenari anual per períodes de facturació amb la instal·lació fotovoltaica escollida o recomanada ( energia total utilitzada, escenari actual, generació estimada, autoconsum, excedents compensats i no compensats, ús de la xarxa, nou escenari).
 2. Valor econòmic de l’energia amb instal·lació fotovoltaica
  2.A. Valor econòmic de l’energia anual
  2.B. Valor econòmic de l’energia mes a mes (en un any)
 3. Estudi energètic amb la instal·lació escollida o recomanada
  3. A Corba de consum – Generació – Autoproducció – Excedents
  3.B Paràmetres de valoració (estalvi econòmic i estalvi d’emissions de CO2
  3.C Simulació de dimensionat òptim per 25 anys

Aquest estudi és acompanyat per una visita tècnica.


2. El què em recomana aquest estudi previ és el què hauré d’acabar instal·lant?

No té per què.

Primer, perquè òbviament el contingut del contracte claus en mà (que ho inclou tot, des de la instal·lació fins a la legalització i seguiment i acompanyament durant els 2 primers anys)  s’adaptarà a la voluntat i disponibilitat de cada cas i podrà variar. En cas que sigui així es farà una adaptació del pre- informe.

Segon, perquè LA INSCRIPCIÓ NO GENERA CAP COMPROMÍS EN LA INSTAL·LAR.  Aquest compromís s’adquireix quan es signa el contracte claus en mà, i es pot signar o no.


3. Dubto de si inscriure’m o no perquè no sé quin kit em pot interessar i vull seguretat abans d’abonar la paga i senyal que em permet l’estudi preliminar.   Qui i com em pot acompanyar en la decisió i resoldre dubtes?

Coop de sol- Territori de Masies neix es concep per acompanyar i avançar en la transició energètica i a la sobirania energètica més bàsica, l’autoproducció.Per tant volem i hem de ser capaces de generar tota la confiança que el procés requereix. Per això tenim a la vostra disposició un correu electrònic (coopdesol@territoridemasies.cat), un telèfon general ( 660 52 85 82) i un canal de Telegram (https://t.me/coopdesol_territoridemasies ).

 NOVETAT– NOUS ESPAIS D’ACOMPANYAMENT PERSONALITZAT PREVIS A LA INSCRIPCIÓ:

Volem seguir reforçant la confiança en el procés i atendreu-us millor. És per això que  A PARTIR DL 23 DE NOVEMBRE obrim línia d’atenció telefònica directa amb l’enginyeria EMELCAT i oferim visites ràpides per resoldre dubtes abans de la inscripció.

Per poder-ho organitzar com cal, us demanem que tota persona interessada en una trucada telefònica o una visita ràpida d’assessorament ens ho comuniqui a coopdesol@territoridemasies.cat o trucant o enviant un missatge (whatsapp o Telegram) al 660 52 85 82.

QUÈ RECOMANEM DES DE COOP DE SOL?
Nosaltres recomanem com a punt de partida el Kit que ens dóna una instal·lació d’equilibri energètic o de 0 emissions, o sigui que pugui generar tota l’energia elèctrica que necessito, i això es pot trobar dividint els kWh
anuals consumits (trobareu la informació a la factura)  per 1300 que ens donarà un kit en  kWn.RECORDATORI- COMPROMÍS SOCIAL DE COOP DE SOL: 
Coop de Sol- Territori de Masies és un procés que neix i es concep des del compromís amb la sobirania energètica, i que ens ha de permetre millorar l’accés a l’autoconsum fotovoltaic, tant pel model en què es basa (“claus en mà”) com pels preus dels kits, que es regeixen per la màxima d’oferir equipament de qualitat amb preus justos per totes. Per altra banda, en aquests moments el mercat de la fotovoltaica està rebentat. Hi han empreses molt agressives, ja sigui en preu o en pressió comercial. Nosaltres estem oferint un valor afegit de proximitat, confiança i qualitat.