Coop de Sol- Territori de Masies- Obertes les inscripcions per la compra col·lectiva de plaques solars

COOP DE SOL- Territori de Masies. OBRIM INSCRIPCIONS!

Seguim amb Coop de Sol- Territori de Masies, la compra col·lectiva de plaques solars al Solsonès i rodalies.

Ara sí que, amb tota la informació rebuda aquestes setmanes, iniciem procés d’inscripció oficial a la compra col·lectiva Coop de Sol- Territori de Masies.

Adjuntem la proposta econòmica de diferents kits que hem elaborat a partir de la informació que ens heu anat facilitant, i us convoquem a una reunió explicativa (virtual) pel proper dia 29 d’octubre a 2/4 de 8 del vespre. La reunió no durarà més d’una hora i mitja i serà el moment de resoldre dubtes. Per tal que la reunió sigui més operativa, en els propers dies us enviarem la documentació que us presentarem a la reunió i així hi podreu fer una ullada prèvia.

Si alguna de vosaltres té problemes de liquiditat que li impedeixen accedir a la compra, escriviu-nos un correu perquè estudiarem si tenim possibilitat d’obtenir finançament.

IMPORTANT- si no ho heu fet, CLIQUEU AQUÍ i empleneu aquest FORMULARI PRELIMINAR DE DADES PRELIMINARS.

Quan i com us podeu inscriure:

A partir de ja.

Inscriure’s a Coop de Sol- Territori de Masies significa donar l’ok a iniciar els estudis personalitzats i requereix de tenir clar que us interessa alguns dels kits que us presentem al pdf adjunt. Si ja ho teniu clar, ja us podeu inscriure, i així anem avançant el procés. Si no és així us podeu esperar a resoldre qualsevol dubte a la reunió del dia 29 d’octubre.

Per formalitzar la inscripció cal que feu una paga i senyal de 200 euros al número de compte ES85 3140 0001 9400 1404 7000 (Territori de Masies Coop), indicant a l’assumpte ” Coop de Sol- Territori de Masies” seguit del nom, cognom i poble.  Un cop fet l’abonament ens haureu d’enviar un correu electrònic adjuntant-nos el comprovant de pagament a: informacio@territoridemasies.cat.

Engegarem la maquinària un cop tinguem les 30 primeres inscripcions. A partir de llavors ens anirem posant en contacte amb vosaltres i iniciarem el pre-estudi. Les primeres instal·lacions preveiem iniciar-les (si la covid ens ho permet) a finals de novembre.

Recordatori del procés:

1. INSCRIPCIÓ FORMAL A COOP DE SOL- Desembors de la paga i senyal.
2. FEM EL PRE-ESTUDI.
3. FEM VISITES A TERRITORI.
4. REDACTEM L’ESTUDI FINAL (d’acord amb la visita i el pre-estudi i els desitjos del soci)
5. ES REP LA PROPOSTA DE CONTRACTE, si s’accepta es paga el 60%.
6. S’ELABORA LA MEMÒRIA I S’INICIEN ELS TRÀMITS AMB ELS AJUNTAMENTS.
7. S’INICIA LA INSTAL·LACIÓ
8. ES FAN ELS TRÀMITS DE LEGALITZACIÓ I es desemborsa el 40% restant restant-li els 200 euros que s’han dipositat en el moment de la inscripció.
9. COOP DE SOL- TERRITORI DE MASIES fa un seguiment de la instal·lació durant els dos primers anys.

Per a més informació:

marina.vilaseca@larada.coop | 660 52 85 82