Càmping Cal Paradís

Oci familiar en plena natura. El Càmping Cal Paradís és un projecte creat fa 23 anys per la família de la masia de cal Paradís, una casa pairal datada del 1850. Està situat a Salo, als peus de la serra de Castelltallat. La masia va ser reformada per acollir un restaurant i els voltants de la casa, on es treballava la terra, es van adaptar per acollir el càmping.

S’han especialitzat en l’oci familiar, oferint un entorn relaxat en plena natura, amb possibiltiat de fer-hi diferents caminades i esports de muntanya. Els més menuts i els seus acompanyants poden conèixer cavalls, cabrits i diferents animals de granja, així com les hortalisses i la manera de treballar l’hort de la casa.

Dins del mateix espai del càmping s’hi troba el restaurant Cal Paradís, gastronomia local d’un projecte familiar. Ofereixen cuina de proximitat i gastronomia local. Els antics baixos de la casa, que fa anys eren granges i tines de vi, van ser reformats per acollir-hi el restaurant i el bar, on la Conxita (la cuinera) ofereix plats típics de pagès i cuina casolana.

Territori-de-Masies-Camping-Cal-Paradis-04
Territori-de-Masies-Camping-Cal-Paradis-03