CONDICIONS DE COMPRA

Qui ho pot comprar?

Tothom pot comprar a la botiga de Territori de Masies, no cal que siguis sòcia ni que et registris. Tot i això, si et registres tindrem en compte les teves dades per fer-te arribar notícies de la cooperativa i dels productes. D’altra banda, si estàs interessada a fer-te sòcia de consum pots trobar tota la informació a la nostra web.

 

Què s’hi pot comprar i quan?

Una sèrie de productes locals d’alimentació, cultura, artesania, territori… Utilitza l’opció de filtrar per productes o productors, t’ajudarà a trobar el què estàs buscant!

La botiga està oberta permanentment i s’accepten comandes sempre.

 

On enviem?

  • Repartiment a domicili: zona Territori de Masies (cost 7,50 eur) (aquesta zona inclou el Solsonès i rodalies (Alta Segarra, Bages Occidental - Sant Mateu de Bages, Fonollosa, Cardona, Aguilar de Segarra, Rajadell…-, Torà i Biosca.)

  • Repartiment a domicili: Solsona ciutat (cost 3,00 eur)

  • Enviament a domicili: Catalunya (7,50 eur): opció disponible només per a comandes que no continguin producte fresc.

  • Servei de Nevera Plena: 7,50 eur. Important: escriure el nom de l’allotjament rural a les dades d’enviament.

 

Pels PRODUCTES FRESCOS només oferim servei de recollida i de repartiment als pobles del Solsonès i rodalies (Alta Segarra, Bages Occidental - Sant Mateu de Bages, Fonollosa, Cardona, Aguilar de Segarra, Rajadell…-, i Torà i Biosca) i amb el servei de Nevera Plena.

Els productes d'ARTESANIA, PUBLICACIONS I PRODUCTES NO FRESCOS els podem enviar a través de Correus a qualsevol punt de Catalunya.

Aproximadament les entregues arribaran al cap d’una setmana.

 

Ho puc recollir a un punt físic?

Sí, tenim diferents punts de recollida habilitats. Primer hauràs de fer primer la compra en línia, triar un dels punts de recollida i pagar-la. En aquest cas no hi ha despeses d’enviament i es podrà recollir a cada punt segons l’horari propi de cadascun d’ells. Amb aquesta opció es poden comprar tota mena de productes, tan frescos com no.

Els punts de recollida són els següents:

- Molsa - Toleràncies (Solsona)

- Rest. El Miracle (El Miracle, Riner)

- Parc de les Olors de Claret (Claret de Torà)

-Mercat Setmanal de Torà -Punt de recollida del Parc de les Olors de Claret (Torà)

- Cal Paradís (Salo, St Mateu Bages)

- La Senalla (Calaf)

- Estació de Servei Troy-Palà (Cardona)

 

Puc fer una devolució?

Sí, sempre i quan la comanda encara no hagi sortit en repartiment.

També s’acceptaran devolucions en cas que la comanda arribi en mal estat, danyada o defectuosa. En aquest cas us heu de posar en contacte amb nosaltres en els propers 3 dies, passat aquest termini no gestionarem cap devolució. En cap cas abonarem productes que hagin estat oberts del seu envàs, ni manipulats.

 

Com es fa el pagament?

Hi ha dues opcions de pagament: amb targeta o transferència bancària.

 

A la botiga hi trobareu productes que es venen per peces i que tenen preu irregular en funció del pes. Això vol dir que no se sap quin és el seu pes, i per tant, el preu, fins que està a punt per servir-se. Els productes amb aquestes característiques, com els pollastres, estan indicats amb l’etiqueta PREU IRREGULAR.

Les compres que incloguin productes amb aquestes característiques recomanem el seu pagament per TRANSFERÈNCIA un cop haguem validat la comanda i sabem el pes real del producte abans de la seva entrega. Un cop haguem rebut la comanda i haguem avisat el productor, Territori de Masies es posarà en contacte amb vosaltres per tramitar el pagament.

Quina és la nostra política de preus?

Els preus dels productes de la botiga inclouen una comissió d’autogestió destinada a Territori de Masies Coop destinades al manteniment del servei. El preu percebut pel productor és el 80% del preu que indica cada producte.

 

Tens dubtes?

Per qualsevol dubte o per més informació, escriu-nos a comandes@territoridemasies.cat.