Ravioloni (pasta farcida) - AMBROSETTI


Ravioloni de forma artesana, concretament, pasta sfoglia de sèmola i ou. 

La pasta farcida és el nostre vaixell insígnia. La pasta és el nostre gran secret, però el farcit també marca la diferència. Cada ingredient primari es cuina per separat i s’acobla en un maridatge de grans sabors.

La pots bullir, fregir, saltar o coure, així com presentar-la com a plat, o en amanida, o fins i tot com tapes. A més, podem personalitzar qualsevol format que escullis amb el farciment que més t’agradi.

Quantitat: 500 gr.

Racions per 500 gr: de 4 a 5 racions. 

Els raviolis els pots escollir de:
Carbassa: recepta original amb amaretti
Mató i alfàbrega
Burrata
Brandada de bacallà: pasta amb doble cara (negra calamar i d'ou)
Gambes i carxofes
Carn d'ànec confitada amb peres

Pes: 0.500 Kg


Format :
De carbassa 

    11.34 € (IVA incl.)

    Fuera de stock
    Tornar