Pollastre ecològic sencer buidat (preu irregular) - MOLÍ DE BONSFILLS


Pollastre ecològic de tres mesos de vida. Criat segons la normativa del CCPAE i alimentat amb pinso 100% i pastura lliure. Aquest pollastre es presenta sencer, buidat per dins i sense cap ni potes (tret que es demanin). Envasem els pollastres embolicats amb un paper amb làmina prima de plàstic interior i amb bossa 100% compostable.

ATENCIÓ! EL PREU ÉS IRREGULAR, AIXÒ SIGNIFICA QUE NO SE SAP QUANT PESA EL POLLASTRE FINS QUE SURT DE L'ESCORXADOR. El preu de la vostra comanda quan es tingui aquesta informació, en aquest moment podreu consultar el preu final i pagar per transferència. 

El preu correspon a un pollastre de 2,2 kg, i es correspon a 10,03 eur /Kg (IVA inclòs). El pes del pollastre pot oscil.lar entre 2 kg i 2,5 kg, i, per tant, el preu pot variar entre +1.6 i- 2,4 euros (IVA inclòs). Un cop el pollastre surt de l'escorxador, els dimarts, la vostra comanda s'actualitzarà i podreu fer el pagament.

LA COMPRA QUE INCLOGUI POLLASTRE MOLÍ DE BONSFILLS S'HA DE PAGAR PER TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA QUAN S'ACTUALITZI LA FACTURA AMB EL PES REAL DEL POLLASTRE.

Pes: 2 - 2.5 Kg


22.07 € (IVA incl.)

Fuera de stock
Tornar