Pollastre ecològic del Molí de Bonsfills tallat a 4, 8 o bé 12 trossos. PREU IRREGULAR


Pollastre ecològic de tres mesos de vida i criat segons la normativa del CCPAE amb alimentació 100% ecològica i pastura lliure. És tendre per fer a la planxa, a la brasa o a la cassola. Aquest pollastre se serveix tallat a quarts, a vuitens o a dotzens. Envasem els pollastres embolicats amb un paper amb làmina prima de plàstic interior i amb bossa 100% compostable.

ATENCIÓ! NO SE SAP QUANT PESA EL POLLASTRE FINS QUE SURT DE L'ESCORXADOR. El preu de la vostra comanda s'actualitzarà el dimarts abans de la recollida, a partir del qual podreu consultar el preu final i pagar per transferència. 

El preu correspon a un pollastre de 2,2 kg, i es correspon a 10,03 eur /Kg (IVA inclòs). El pes del pollastre pot oscil.lar entre 2 kg i 2,5 kg, i, per tant, el preu pot variar entre +1.6 i- 2,4 euros (IVA inclòs). Un cop el pollastre surt de l'escorxador, els dimarts, la vostra comanda s'actualitzarà i podreu fer el pagament.

LA COMPRA QUE INCLOGUI POLLASTRE MOLÍ DE BONSFILLS S'HA DE PAGAR PER TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA A PARTIR DE DIMARTS AL VESPRE, QUAN S'ACTUALITZARÀ LA FACTURA AMB EL PES REAL DEL POLLASTRE.


Format :
Pollastre ecològic tallat a dotzens 

    22.94 € (IVA incl.)

    Fuera de stock
    Tornar